Marsala de vițel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 530 calorii, 57G de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,93 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, cotlete de vițel, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Marsala De Vițel, Marsala De Vițel, și Marsala De Vițel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie grea de 12 inci, la foc mare, până când spuma dispare, apoi sotati ciupercile, amestecând frecvent, până când ciupercile lichide degajă se evaporă și ciupercile încep să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se adauga usturoiul si patrunjelul si saut-ul, amestecand, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Usturoi
3
Transferați într-un castron și ștergeți tigaia curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
4
Se usucă vițelul, apoi se presară sare, piper, cimbru și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Piper
Cimbru
Sare
Vitel
5
Încălziți 1/2 lingură de ulei cu 1 linguriță de unt în tigaie la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. În timp ce grăsimea se încălzește, dragați rapid 2 sau 3 bucăți de vițel în făină, scuturându-vă excesul, apoi sotati-l până când este gătit, 1 până la 1 1/2 minute pe fiecare parte (carnea va fi în continuare ușor roz în interior).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne
Vitel
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Transferați într-un platou cu clești și păstrați-l cald, acoperit slab. Saut de vițel rămas în 2 mai multe loturi folosind ulei și unt rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Vitel
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
7
Adăugați Marsala în tigaie și deglazați fierbând, amestecând și răzuind bucăți maro, până când se reduce la jumătate. Se amestecă demiglace și se fierbe, amestecând ocazional, 2 minute. Se amestecă amestecul de ciuperci și orice sucuri de vițel acumulate pe platou, apoi se condimentează cu sare și piper, dacă este necesar. Se fierbe încă 2 minute și se pune lingura peste vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
* Folosim aur Demi-Glace, Disponibil în magazinele de produse alimentare de specialitate, în unele supermarketuri și prin comandă prin poștă De La More than Gourmet (800-860-938
9
sau sosul demiglace / maro de la Citarella (212-874-0383).