Marsala de pui și ciuperci ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 2 și costă 2,51 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 283 calorii, 39G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, bulion de pui cu mai puțin sodiu, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Marsala Cu Ciuperci De Pui, și Boluri Marsala cu ciuperci și pui.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; aplatizați la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tenderizer De Carne
știft De Rulare
3
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați pui și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
5
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ciuperci în tigaie; gatiti 6 minute sau pana se rumeneste, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați amestecul Marsala; fierbeți 4 minute sau până când lichidul este redus la aproximativ 1/4 cană, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Lingură peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece