Marsala de pui și ciuperci
Marsala de pui și ciuperci ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 2 și costă 2,51 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 283 calorii, 39G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, bulion de pui cu mai puțin sodiu, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Marsala Cu Ciuperci De Pui, și Boluri Marsala cu ciuperci și pui.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic.
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; aplatizați la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați pui și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Adăugați ciuperci în tigaie; gatiti 6 minute sau pana se rumeneste, amestecand ocazional.
Adăugați amestecul Marsala; fierbeți 4 minute sau până când lichidul este redus la aproximativ 1/4 cană, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Lingură peste pui.