Marsala De Pui Cu Ierburi
Marsala de pui Herbed ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 306 calorii. Pentru $ 2.49 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți roșii uscate la soare, făină, rozmarin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi roșiile uscate la soare, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Pui Marsala, și Pui Marsala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați tăieturile de pui între 2 bucăți de folie de plastic și lăsați-le cu un ciocan de carne (sau partea plată a cuțitului unui bucătar) până la aproximativ 1/3 inch grosime.
Se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Puneți făina pe o farfurie medie.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Dragați puiul din făină pentru a acoperi complet, scuturând orice exces.
Adăugați puiul în tigaie și prăjiți până se gătește complet și se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați într-un platou și cort cu folie pentru a vă încălzi.
Adăugați 1/2 cană de bulion, roșiile uscate la soare și rozmarinul la orice picături rămase în tigaie și gătiți, amestecând frecvent, timp de 1 minut pentru a îngrășa roșiile.
Adăugați ciupercile, 1/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și gătiți până când ciupercile sunt moi, aproximativ 5 minute.
Adăugați marsala și aduceți la fierbere.
Adăugați restul de 1/4 cană de bulion și untul și fierbeți până când untul este complet topit, aproximativ 30 de secunde.
Se toarna amestecul de ciuperci si sosul peste pui, se presara cu patrunjelul si se serveste.