Marsala De Pui Cu Aragaz Lent

Marsala De Pui Cu Aragaz Lent
Marsalanul de pui cu aragaz lent este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 172 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 999 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piper, usturoi, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce e bine. Încercați Marsala De Pui Cu Aragaz Lent, Marsala De Pui Cu Aragaz Lent, și Marsalan de pui cu aragaz lent și orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit. În aragaz, puneți usturoiul și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Presărați puiul cu sare și piper; se pune în aragaz peste usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Puneți ciupercile peste pui; se toarnă vin peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Capac; gatiti la foc mic setarea 5-6 ore.
5
Scoateți puiul din aragaz; așezați pe farfurie și acoperiți pentru a se încălzi. Într-un castron mic, amestecați apa și amidonul de porumb până se omogenizează; se amestecă în lichid în aragaz. Creșteți setarea căldurii la mare; acoperiți și gătiți aproximativ 10 minute sau până când sosul este ușor îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Întoarceți puiul la aragaz. Capac; gatiti la foc mare cu 5 minute mai mult sau pana cand puiul este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Pentru a servi, amestec de ciuperci lingura peste piept de pui; se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista