Marsala De Pui Cu Aragaz Lent
Marsalanul de pui cu aragaz lent este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 172 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 999 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piper, usturoi, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce e bine. Încercați Marsala De Pui Cu Aragaz Lent, Marsala De Pui Cu Aragaz Lent, și Marsalan de pui cu aragaz lent și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit. În aragaz, puneți usturoiul și uleiul.
Presărați puiul cu sare și piper; se pune în aragaz peste usturoi.
Puneți ciupercile peste pui; se toarnă vin peste tot.
Capac; gatiti la foc mic setarea 5-6 ore.
Scoateți puiul din aragaz; așezați pe farfurie și acoperiți pentru a se încălzi. Într-un castron mic, amestecați apa și amidonul de porumb până se omogenizează; se amestecă în lichid în aragaz. Creșteți setarea căldurii la mare; acoperiți și gătiți aproximativ 10 minute sau până când sosul este ușor îngroșat.
Întoarceți puiul la aragaz. Capac; gatiti la foc mare cu 5 minute mai mult sau pana cand puiul este fierbinte.
Pentru a servi, amestec de ciuperci lingura peste piept de pui; se presara cu patrunjel.