Marquise de ciocolată dulce-amăruie cu sos de cireșe

Marquise de ciocolată dulce-amăruie cu sos de cireșe
Marchiza de ciocolată dulce-amăruie cu sos de cireșe este o fără gluten garnitură. O porție conține 371 calorii, 3G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cireșe, kirsch, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Sorbet dulce-dulce de ciocolată-cireșe cu compot proaspăt de cireșe, Brownies De Ciocolată-Cireșe Dulce-Amărui, și Tort de ciocolată cu înghețată de căpșuni și sos de ciocolată dulce-amăruie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Unt 8 1 / 2x5 1 / 2x3-inch vas de sticlă pâine. Vasul de linie lin cu folie. Se amestecă ciocolata în partea de sus a cazanului dublu peste apă abia fierbinte până se omogenizează. Opriți căldura. Folosind mixerul electric, bateți 1/2 cană de unt într-un castron mare până devine pufos. Bateți în 1/4 cană zahăr, apoi pudră de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
CiocolataCiocolata
UntUnt
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Cazan DubluCazan Dublu
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Bateți gălbenușurile, 1/4 cană de apă, 1/4 cană de unt și 1/4 cană de zahăr într-un castron metalic. Puneți peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați vasul să atingă apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
3
Bateti constant pana cand termometrul candy inregistreaza 160 F, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
BatetiBateti
4
Scoateți din apă. Folosind mixerul electric, bateți amestecul de gălbenuș până se îngroașă și se răcește, aproximativ 5 minute. Bateți în amestec de cacao. Îndoiți în ciocolată caldă și vanilie. Bateți smântâna într-un alt bol până se formează vârfuri moi. Îndoiți în amestec de ciocolată; răspândit în vasul pregătit. Acoperiți și răciți până la fermitate, cel puțin 4 ore. (Se poate face cu 4 zile înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Pudră De CacaoPudră De Cacao
CremăCremă
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
1
Se amestecă toate ingredientele într-o cratiță medie la foc mediu până când sosul fierbe și se îngroașă, aproximativ 5 minute. Se răcește ușor. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați. Reîncălziți înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Întoarceți marchiza pe platou; îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Tăiați în felii groase de 3/4 inch.
4
Așezați 1 felie pe fiecare farfurie. Puneți sosul cald de cireșe și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista