Maro Unt Blondies
Maro unt Blondies este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 12. O porție conține 181 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, sarea, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Maro Unt Blondies, Maro Unt Blondies, și Maro Unt Blondies.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți tigaia cu unt.
Puneți untul într-o cratiță mică la foc mediu. Gatiti, amestecand ocazional, pana se topeste. Continuați să gătiți (untul se va spuma) până când este parfumat și are o culoare maro nucă. Scoateți focul și turnați printr-o sită într-un castron mare.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Într-un castron mic, amestecați făina, praful de copt și sarea; pus deoparte.
Adăugați zahăr brun în castron cu unt și bateți până se omogenizează.
Adăugați oul și vanilia și bateți pentru a combina. Se amestecă ingredientele uscate până se încorporează.
Se toarnă aluatul în tigaie și se netezește blatul.
Coaceți până când un tester de tort introdus în mijloc iese curat, 20-30 de minute.
Lăsați să se răcească cu cel puțin 15 minute înainte de tăiere.