Marmeladă-glazurate morcovi ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 156 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână apă, zahăr brun, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Marmeladă Morcovi Confiate, Morcovi prăjiți cu marmeladă, și Carne de vită și morcovi cu marmeladă-glazură de whisky.
Instrucțiuni
1
Într-un 3-qt. aragaz lent, combinați morcovii, marmelada, 1 lingură de apă, zahăr brun, unt și condimente. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5-6 ore sau până când morcovii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Grăsime De Porc înapoi
Resturi Proaspete
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Combinați amidonul de porumb și apa rămasă până se omogenizează; se amestecă în amestecul de morcovi. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 30 de minute sau până se îngroașă.