Marmeladă de whisky

Marmelada de whisky este o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 3158 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 150 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de portocale Sevilla, apă, melasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un condiment la un preț rezonabil. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Carne de vită și morcovi cu marmeladă-glazură de whisky, Cupcakes de cidru tare cu mere de whisky Caramel și cremă de unt de whisky (+ o zi de naștere pe blog!), și Cafea de whisky cu gheață cu sirop de whisky și frișcă.
Instrucțiuni
Spălați portocalele și puneți-le într-o tigaie mare cu apa și sucul de lămâie. Se aduce la fierbere, se acoperă parțial și se fierbe timp de 21/2 ore, până când portocalele sunt foarte moi.
Scoateți de pe foc și scoateți portocalele într-un castron mare. Când sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, tăiați-le în jumătate și scoateți carnea și semințele înapoi în tigaie folosind o lingură de desert. Aduceți înapoi la fierbere și fierbeți neacoperit timp de 30 de minute.
Între timp tăiați coaja de portocală în fâșii(fie folosind un cuțit ascuțit, fie un cuțit și o furculiță pentru un stil mai gros). Apăsați conținutul tigaiei printr-o sită într-o tigaie de conservare, apăsând cât mai multă pulpă posibil.
Adăugați coaja, zahărul și melasa sau melasa în tigaie. Puneți câteva farfurioare în congelator.
Aduceți încet la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul, apoi ridicați focul și fierbeți rapid până când se atinge punctul de setare. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 6-10 minute. Pentru a testa acest lucru opriți focul sub marmeladă, scoateți o farfurioară din congelator și lingură pe o mică pată de marmeladă. Lăsați o clipă, apoi împingeți marmelada cu degetul. Dacă suprafața se ridează, este gata, dacă nu fierbeți încă câteva minute și testați din nou.
Se amestecă whisky-ul în marmeladă, apoi se lasă să se răcească timp de 10 minute. Dați-i un amestec pentru a distribui coaja, apoi lingura în borcane calde curate(puneți-le prin mașina de spălat vase și lăsați să se usuce sau spălați și scurgeți, apoi spălați bine, apoi încălziți la cuptor timp de 10 minute) acoperiți și etichetați.