Marmeladă de Grapefruit, portocale și ghimbir
Nevoie de o fără gluten, prietenos cu fodmap și condiment vegan? Marmelada de Grapefruit, portocale și ghimbir ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 40 de porții cu 123 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, grapefruit roz, portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este improvizabil. Încercați Marmeladă Simplă De Portocale-Ghimbir, Compot roz de Grapefruit și portocale cu iaurt de ghimbir, și Marmeladă de portocale-Cupcakes Ricotta cu glazură de unt de marmeladă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ghimbirul, jumătate de portocală și jumătate de grapefruit într-un robot de bucătărie; pulsează de 4 ori sau până se toacă mărunt.
Puneți amestecul de portocale într-un cuptor olandez. Repetați procedura cu restul de portocale și grapefruit.
Adăugați apă în tigaie; aduceți amestecul la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când amestecul este redus la 6 căni (aproximativ 50 de minute), amestecând ocazional.
Adăugați 6 căni de zahăr; descoperiți și gătiți până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mediu-mare și aduceți amestecul la fierbere. Gatiti pana cand amestecul este gros si redus la 5 cani (aproximativ 35 de minute), amestecand ocazional.
Se ia de pe foc și se răcește.