Marmeladă De Ceapă Roșie-Usturoi
Marmelada de ceapă roșie-usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de condimente. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.79 pe portie. O porție conține 171 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sare, ceapă, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Marmeladă De Ceapă Roșie, și Marmeladă De Ceapă Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ceapa și oțetul într-un castron mare; aruncați bine.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de ceapă. Gatiti 5 minute; se amestecă ocazional. Se amestecă vinul și ingredientele rămase; se aduce la fierbere. Reduceți căldura. Se fierbe până când lichidul aproape se evaporă; se amestecă ocazional (aproximativ 1 1/2 ore). Creșteți căldura la mare. Gatiti 3 minute; se amestecă constant.
Notă: cea mai mare parte a alcoolului se evaporă atunci când este încălzit, dar un vin roșu nealcoolic poate fi înlocuit.