Marmeladă de ceapă roșie
Dacă aveți despre 2 ore și 15 minute pentru a petrece în bucătărie, marmelada de ceapă roșie ar putea fi o minunată fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 40 de porții cu 97 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este plăcută de 993 de gurmanzi și bucătari. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest condiment. Mergeți la magazin și ridicați vin, frunze de cimbru, zahăr auriu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 6%, acest fel de mâncare este improvabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură Flatiron cu cartofi Herbed Red Bliss, marmeladă de ceapă roșie și vin roșu Demi-Glace, Marmeladă De Ceapă Roșie, și Marmeladă De Ceapă Roșie.
Instrucțiuni
Înjumătățiți și tăiați subțire ceapa, apoi tăiați subțire usturoiul. Topiți untul cu uleiul într-o cratiță mare, pe bază de greu, la foc mare. Sfat în ceapă și usturoi și dați-le o agitare bună, astfel încât să fie lucioase cu unt.
Presărați peste zahăr, frunze de cimbru, fulgi de ardei iute dacă folosiți și puțină sare și piper. Dați totul încă o agitare foarte bună și reduceți ușor căldura. Gatiti descoperit timp de 40-50 de minute, amestecand ocazional. Ceapa este gata când toate sucurile lor s-au evaporat, sunt foarte moi și lipicioase și miros de caramelizare a zahărului. Ar trebui să fie atât de moi încât să se rupă atunci când sunt apăsate pe partea laterală a tigaiei cu o lingură de lemn. Gătitul lent este secretul cepei cu adevărat moi și lipicioase, așa că nu grăbiți această parte.
Se toarnă vinul, oțetul și portul și se fierbe totul, încă descoperit, la foc mare timp de 25-30 de minute, amestecând din când în când până când ceapa are o culoare profundă de mahon și lichidul s-a redus cu aproximativ două treimi. Sa făcut atunci când desen o lingură în partea de jos a tigaie șterge o cale care se umple rapid cu suc siropos. Lăsați ceapa să se răcească în tigaie, apoi scoateți în borcane sterilizate și sigilați. Poate fi consumat imediat, dar se păstrează la frigider până la 3 luni.