Marmeladă de ceapă roșie

Marmeladă de ceapă roșie
Dacă aveți despre 2 ore și 15 minute pentru a petrece în bucătărie, marmelada de ceapă roșie ar putea fi o minunată fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 40 de porții cu 97 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este plăcută de 993 de gurmanzi și bucătari. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest condiment. Mergeți la magazin și ridicați vin, frunze de cimbru, zahăr auriu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 6%, acest fel de mâncare este improvabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură Flatiron cu cartofi Herbed Red Bliss, marmeladă de ceapă roșie și vin roșu Demi-Glace, Marmeladă De Ceapă Roșie, și Marmeladă De Ceapă Roșie.

Instrucțiuni

1
Înjumătățiți și tăiați subțire ceapa, apoi tăiați subțire usturoiul. Topiți untul cu uleiul într-o cratiță mare, pe bază de greu, la foc mare. Sfat în ceapă și usturoi și dați-le o agitare bună, astfel încât să fie lucioase cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Presărați peste zahăr, frunze de cimbru, fulgi de ardei iute dacă folosiți și puțină sare și piper. Dați totul încă o agitare foarte bună și reduceți ușor căldura. Gatiti descoperit timp de 40-50 de minute, amestecand ocazional. Ceapa este gata când toate sucurile lor s-au evaporat, sunt foarte moi și lipicioase și miros de caramelizare a zahărului. Ar trebui să fie atât de moi încât să se rupă atunci când sunt apăsate pe partea laterală a tigaiei cu o lingură de lemn. Gătitul lent este secretul cepei cu adevărat moi și lipicioase, așa că nu grăbiți această parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se toarnă vinul, oțetul și portul și se fierbe totul, încă descoperit, la foc mare timp de 25-30 de minute, amestecând din când în când până când ceapa are o culoare profundă de mahon și lichidul s-a redus cu aproximativ două treimi. Sa făcut atunci când desen o lingură în partea de jos a tigaie șterge o cale care se umple rapid cu suc siropos. Lăsați ceapa să se răcească în tigaie, apoi scoateți în borcane sterilizate și sigilați. Poate fi consumat imediat, dar se păstrează la frigider până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
PortPort
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista