Marmeladă De Ceapă
Marmelada de ceapă ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 24 și costă 6 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 10 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru de mere, frunze de dafin, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Marmeladă De Ceapă, Marmeladă De Ceapă Roșie, și Marmeladă de ceapă roșie.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Adăugați ceapa în tigaie; gătiți 20 de minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Se amestecă zahărul; gatiti 2 minute.
Adăugați oțet și ingredientele rămase; aduceți la foc mic. Gatiti 6 minute sau pana cand cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, amestecand ocazional. Aruncați frunza de dafin.