Marmeladă De Ceapă

Marmeladă De Ceapă
Marmelada de ceapă ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 24 și costă 6 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 10 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru de mere, frunze de dafin, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Marmeladă De Ceapă, Marmeladă De Ceapă Roșie, și Marmeladă de ceapă roșie.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa în tigaie; gătiți 20 de minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Se amestecă zahărul; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați oțet și ingredientele rămase; aduceți la foc mic. Gatiti 6 minute sau pana cand cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, amestecand ocazional. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
OțetOțet

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista