Marinate creveți și anghinare ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 8 și costă $2.57 pe portie. O porție conține 244 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime. Un amestec de creveți, roșii de struguri, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Marinate creveți și anghinare, Marinate creveți de lămâie și anghinare, și Anghinare Marinate.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună oțetul balsamic și următoarele 4 ingrediente într-un castron. Se amestecă creveții și următoarele 4 ingrediente. Acoperiți și răciți 8 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Se amestecă cantitatea dorită de busuioc chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc
3
Se servește cu o lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
4
Notă: Am testat cu sos și Rețetă de salată de usturoi și ierburi Good Seasons
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.