Marinate creveți și anghinare
Marinate creveți și anghinare ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 8 și costă $2.57 pe portie. O porție conține 244 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime. Un amestec de creveți, roșii de struguri, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Marinate creveți și anghinare, Marinate creveți de lămâie și anghinare, și Anghinare Marinate.
Instrucțiuni
Bateți împreună oțetul balsamic și următoarele 4 ingrediente într-un castron. Se amestecă creveții și următoarele 4 ingrediente. Acoperiți și răciți 8 până la 24 de ore.
Se amestecă cantitatea dorită de busuioc chiar înainte de servire.
Se servește cu o lingură cu fante.
Notă: Am testat cu sos și Rețetă de salată de usturoi și ierburi Good Seasons
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris