Marinate Cotlete De Porc Coapte

Marinate Cotlete De Porc Coapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc coapte marinate. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 273 calorii. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 6 și costă $1.58 pe portie. Persoana 2781 a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de sos worcestershire, ketchup, cotlet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Marinate Cotlete De Porc Coapte, Marinate Cotlete De Porc Coapte, și Cotlet De Porc Marinat Cu Soia.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
2
Într-un castron mic, amestecați bine sosul de soia, uleiul vegetal, sosul Worcestershire, sucul de lămâie, zahărul brun și ketchupul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Așezați Cotletele de porc într-un vas mediu de copt și întindeți cu 1/2 sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Coaceți Cotletele de porc 30 de minute în cuptorul preîncălzit. Întoarceți și întindeți cu sosul rămas. Continuați să coaceți 30 de minute sau până când temperatura internă a cotletelor a atins 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista