Marinate Cotlete De Porc Coapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc coapte marinate. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 273 calorii. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 6 și costă $1.58 pe portie. Persoana 2781 a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de sos worcestershire, ketchup, cotlet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Marinate Cotlete De Porc Coapte, Marinate Cotlete De Porc Coapte, și Cotlet De Porc Marinat Cu Soia.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mic, amestecați bine sosul de soia, uleiul vegetal, sosul Worcestershire, sucul de lămâie, zahărul brun și ketchupul.
Așezați Cotletele de porc într-un vas mediu de copt și întindeți cu 1/2 sosul.
Coaceți Cotletele de porc 30 de minute în cuptorul preîncălzit. Întoarceți și întindeți cu sosul rămas. Continuați să coaceți 30 de minute sau până când temperatura internă a cotletelor a atins 145 grade F (63 grade C).