Marinat Portobello umplute pui întreg cu cartofi dulci prăjiți și ceapă roșie
Marinat Portobello umplute pui întreg cu cartofi dulci prăjiți și ceapă roșie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1031 calorii, 69G de proteine, și 71G de grăsime. Pentru $ 5.61 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți sare kosher, cartofi dulci, șalotă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Pesto Portobello Ciuperci, sau pui, burgeri cu roșii prăjite marinate, Piept de pui umplut cu mere Gouda cu cartofi dulci prăjiți fumurii, și Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Începeți de la capătul cavității puiului și lucrați degetul sub piele. Folosind 2 degete, separați ușor pielea de întregul sân și apoi îndreptați-vă spre coapse și picioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Luați feliile de ciuperci portobello și așezați-le plat sub piele peste piept și coapse. Faceți acest lucru până când toate feliile de ciuperci sunt sub piele. Condimentează puiul cu sare, piper și boia afumată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
1 Cană De șalote, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Așezați puiul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Așezați cartofii dulci și ceapa roșie într-un bol. Se acoperă ușor cu ulei de măsline, sare și piper și se aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Fripturi De Carne Din New York
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Așezați cartofii și ceapa în jurul puiului și gătiți aproximativ 1 oră sau până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei, fără a atinge osul, citește 165 de grade F. când puiul este gata, scoateți-l din cuptor și lăsați-l să se odihnească cel puțin 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Felie și bucurați-vă!
8
Ungeți ciupercile cu atenție cu un prosop de hârtie pentru a scăpa de excesul de murdărie. Folosind o lingură, răzuiți cu grijă branhiile din partea inferioară a capacului portobello.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
9
Feliați ciuperca în jumătate de-a lungul perimetrului (ca și cum o fluturați), astfel încât să aveți 2 runde subțiri, apoi așezați-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Într-o tigaie se adaugă uleiul și se pune la foc mediu. Când uleiul strălucește, adăugați usturoiul și șalotul și gătiți timp de cel mult 2 minute. Opriți focul și adăugați coaja de lămâie, sucul de lămâie, oregano, cimbru, miere, sare și piper și bateți puternic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, Opțional
11
Turnați amestecul peste ciuperci și cu mâinile aruncați ușor pentru a acoperi, asigurându-vă că există o acoperire uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
12
Lăsați ciupercile să stea la temperatura camerei cel puțin 45 de minute.