Marinat Portobello umplute pui întreg cu cartofi dulci prăjiți și ceapă roșie
Marinat Portobello umplute pui întreg cu cartofi dulci prăjiți și ceapă roșie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1031 calorii, 69G de proteine, și 71G de grăsime. Pentru $ 5.61 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți sare kosher, cartofi dulci, șalotă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Pesto Portobello Ciuperci, sau pui, burgeri cu roșii prăjite marinate, Piept de pui umplut cu mere Gouda cu cartofi dulci prăjiți fumurii, și Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Începeți de la capătul cavității puiului și lucrați degetul sub piele. Folosind 2 degete, separați ușor pielea de întregul sân și apoi îndreptați-vă spre coapse și picioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Luați feliile de ciuperci portobello și așezați-le plat sub piele peste piept și coapse. Faceți acest lucru până când toate feliile de ciuperci sunt sub piele. Condimentează puiul cu sare, piper și boia afumată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Așezați puiul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Așezați cartofii dulci și ceapa roșie într-un bol. Se acoperă ușor cu ulei de măsline, sare și piper și se aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați cartofii și ceapa în jurul puiului și gătiți aproximativ 1 oră sau până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei, fără a atinge osul, citește 165 de grade F. când puiul este gata, scoateți-l din cuptor și lăsați-l să se odihnească cel puțin 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Felie și bucurați-vă!
8
Ungeți ciupercile cu atenție cu un prosop de hârtie pentru a scăpa de excesul de murdărie. Folosind o lingură, răzuiți cu grijă branhiile din partea inferioară a capacului portobello.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Feliați ciuperca în jumătate de-a lungul perimetrului (ca și cum o fluturați), astfel încât să aveți 2 runde subțiri, apoi așezați-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Într-o tigaie se adaugă uleiul și se pune la foc mediu. Când uleiul strălucește, adăugați usturoiul și șalotul și gătiți timp de cel mult 2 minute. Opriți focul și adăugați coaja de lămâie, sucul de lămâie, oregano, cimbru, miere, sare și piper și bateți puternic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, Decojiți
11
Turnați amestecul peste ciuperci și cu mâinile aruncați ușor pentru a acoperi, asigurându-vă că există o acoperire uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
12
Lăsați ciupercile să stea la temperatura camerei cel puțin 45 de minute.