Marinat cu unt de mere pentru pui
Marinada de unt de mere pentru pui este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această marinadă are 125 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, ghimbir măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Marinată De Pui Cu Unt De Arahide, Marinată Cu Unt De Arahide Pentru Pui Sau Carne De Porc, și Marinada de ghimbir de mere pentru bere afumată poate pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă untul de mere al lui MUSSELMAN, melasa, ghimbirul, sarea și piperul împreună. Într-o caserolă de 8x8 puneți puiul într-un singur strat. Acoperiți cu marinată. Se dă la frigider timp de 2 ore până peste noapte.
Coaceți vasul timp de 20 de minute la 350 de grade F (periați ocazional puiul cu marinată), apoi fierbeți timp de 10 minute pentru a se rumeni.
Combinați ingredientele pentru marinată, apoi aduceți la fierbere într-o cratiță timp de 10 minute pentru a reduce.
Periați puiul în ultimele minute de grătar.