Marinada Teriyaki

Marinada Teriyaki
Reteta marinata Teriyaki este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Pentru 92 cenți pe porție, obțineți o marinată care servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 209 calorii. Dacă aveți la îndemână sos de soia, apă, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Marinada Teriyaki, Marinada Teriyaki, și Marinada Teriyaki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sosul de soia, apa, zahărul brun, ghimbirul, usturoiul, ceapa și sherry și amestecați bine până se dizolvă zahărul. Utilizați pentru a marina carne sau legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
CeapăCeapă
ZahărZahăr
ApăApă
CarneCarne

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Raats Original Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Raats Original Chenin Blanc
Raats Original Chenin Blanc
Cheninul Original este fabricat fără utilizarea vreunui stejar pentru a păstra caracterul "original", vibrant al fructului Fesh al vinului. Este plin de arome suculente de ananas, măr delicios auriu și citrice, cu note de ghimbir, caprifoi și floare de portocal și o mineralitate minunată. Această ofertă strălucitoare și gustoasă de la maestrul Chenin Bruwer Raats rivalizează cu cea mai bună Vale a Loarei Chenin."Cu adevărat curat, cu piersici albe, caprifoi și note minerale care conduc prin finisajul lung și bine definit. Există, de asemenea, o mare aciditate crocantă îngropată aici."Wine Spectator89 puncte
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții3
Scor De Sănătate2
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista