Marinada Fajita II

Marinada Fajita II
Fajita Marinade II ar putea fi doar marinada pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 225 calorii. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Dacă aveți oțet distilat, praf de usturoi, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. 24 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Marinada Fajita I, Marinada Fajita, și Marinată Fajita De Vită.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați ulei vegetal, oțet alb distilat, sos Worcestershire, apă, suc proaspăt de lămâie, suc proaspăt de lămâie, piper negru măcinat și praf de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Așezați fâșii de friptură de flanc în amestec. Acoperiți și marinați la frigider cu cel puțin 6 ore înainte de grătar, după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca vin de sandwich Pinot Noir al lui Jimmy John. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir a fost produs și îmbuteliat de vinăria Folk Machine și de vinificatorul Kenny likitprakong.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista