Marinada De Vin Roșu-Muștar

Marinada De Vin Roșu-Muștar
Marinada de vin roșu-muștar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 41 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această marinată. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, vin, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Vin de port muștar de cireșe și obsesia mea personală de muștar, Marinada De Vin Roșu, și Marinada De Vită Cu Vin Roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mic; se amestecă bine. Utilizați pentru a marina carnea de vită, carnea de porc sau mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista