Marinada De Ghimbir-Susan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de marinată, așa că încercați marinada de ghimbir-Susan. Această rețetă servește 1. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 172 calorii. Dacă aveți piper, ghimbir, ulei de susan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Snapper roșu cu marinată de ghimbir de susan, Sos De Scufundare Sau Marinată Cu Usturoi De Susan Sau Ghimbir, și Ingredientul Secret( Gem De Ghimbir): Tăiței De Susan Cu Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ingredientele într-o pungă mare de plastic resigilabilă, un castron puțin adânc sau un vas de copt.
Adăugați 2 kilograme de păsări de curte, carne, fructe de mare sau legume și refrigerați, acoperite, cel puțin 20 de minute și până la noapte. (Pentru pești și scoici, marinați nu mai mult de 15 minute sau pot deveni moale.) Întoarceți mâncarea ocazional, astfel încât toate suprafețele să fie expuse marinadei. Înainte de gătit, scoateți alimentele din recipient și scuturați excesul de lichid. Gatiti pe un gratar usor uleiat pana la coacerea dorita. Sfaturi: deși puteți marina mâncarea în aproape orice fel de recipient (dar evitați metalele reactive, cum ar fi aluminiul necăptușit și fonta), cel mai bine este să folosiți pungi de plastic resigilabile de 1 galon. Acestea permit lichidului să înconjoare complet alimentele, asigurând o mai bună absorbție. În plus, curățarea este floare la ureche.Aruncați o marinată odată ce ați înmuiat carne crudă în ea. Amestecul poate fi contaminat cu bacterii.Cel mai bun cu: London broil, filet de porc, cotlet de porc, creveți, somon, ardei gras, vinete și ciuperci.