Margarita-plăcintă cu var cheie cu Ghimbircrusta de nap

Margarita-plăcintă cu var cheie cu Ghimbircrusta de nap
Margarita-Key Lime Pie cu Ghimbircrusta de nap necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 697 calorii, 13g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,13 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ouă, lapte condensat, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Macadamia Key Lime Pie, Plăcintă cu var cheie cu o crustă de ghimbir, și Plăcintă Cu Var Cheie Cu Coajă De Ghimbir Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță grea la foc mediu, amestecând des, 20 de minute sau până când temperatura ajunge la 165; se ia de pe foc. Se amestecă coaja de var; se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De TeiCoaja De Tei
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Bateți frișca cu viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri moi. Îndoiți în amestec de ouă. Lingura în Gingersnap crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
3
Congelați 2 ore sau până când este ferm.
4
Lăsați să stea 20 de minute înainte de tăiere.
5
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista