Marengo De Pui În 4 Pași

Marengo De Pui În 4 Pași
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul Marengo în 4 pași. O porție conține 417 calorii, 34G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, untul, pasta de roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Marengo, Pui Marengo, și Pui Penne la Marengo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Condimentează puiul cu sare și piper, după gust și dragează ușor în făină. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare și adăugați puiul. Se rumenesc pe ambele părți, până se rumenesc frumos, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte pe o farfurie. În aceeași tigaie, adăugați mai mult ulei, dacă este necesar, împreună cu ceapa, ciupercile și ardeii și sotati până se înmoaie și parfumat, dar nu moale, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper, după gust. Amestecați pasta de roșii și gătiți câteva minute pentru a găti aroma crudă. Întoarceți focul și adăugați vinul / vinul pentru a degrada tigaia și lăsați-l să se reducă timp de 2 sau 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați bulionul de vită și roșiile. Odată ce amestecul începe să buleze, adăugați paillardele rumenite și orice sucuri din pui și reduceți focul la foc mic. Gatiti pana cand puiul este incalzit, aproximativ 3 minute. Opriți focul și amestecați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
5
Transferați pe un platou de servire și serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista