Maple friptură de curcan și sos
Maple friptură de curcan și sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 20. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 429 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 171 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de coajă de lămâie, făină, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor lingura remarcabil de 83%. Rețete similare sunt Curcan fript cu sirop de arțar cu sos Riesling, Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan, și Curcan cu unt de arțar cu sos.
Instrucțiuni
Fierbeți cidrul de mere și siropul de arțar într-o cratiță grea la foc mediu-mare până se reduce la 1/2 cană (aproximativ 20 de minute).
Se ia de pe foc și se amestecă în 1/2 din cimbru și maghiran și toată coaja de lămâie.
Adăugați untul și amestecați până se topește.
Adăugați sare și piper măcinat după gust. Acoperiți și refrigerați până la rece (siropul poate fi preparat cu până la 2 zile înainte).
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Așezați suportul cuptorului în cea mai mică treime a cuptorului.
Spălați și uscați curcanul și puneți-l într-o tigaie mare. Glisați mâna sub pielea sânului pentru a slăbi. Frecați 1/2 cană din amestecul de unt de arțar sub pielea sânului. În cazul în care de planificare pe umplutura de curcan, face acest lucru acum. Frecați 1/4 cană din amestecul de unt de arțar peste exteriorul curcanului. Cu șnur de bucătărie, legați picioarele de curcan împreună.
Aranjați ceapa tocată, țelina tocată și morcovul tocat în jurul curcanului în tigaia de prăjire. Dacă se dorește, gâtul și mănușile pot fi adăugate la legume.
Presărați restul de cimbru și maghiran peste legume și turnați bulionul de pui în tigaie.
Prăjiți curcanul 30 de minute în cuptorul preîncălzit. Reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C) și acoperiți curcanul cu folie. Continuați să prăjiți, aproximativ 3 până la 4 ore neumplute sau 4 până la 5 ore umplute, până când temperatura internă a coapsei atinge 180 grade F (80 grade C) și umplutura atinge 165 grade F (75 grade C).
Transferați curcanul într-un platou și acoperiți cu folie. Rezervați amestecul de tigaie pentru sos. Lăsați curcanul să stea aproximativ 25 de minute înainte de a îndepărta umplutura și sculptura.
Pentru a face sos: strecurați sucurile de tigaie într-o cană de măsurare. Lingură de grăsime din sucuri.
Adăugați suficient stoc de pui pentru a face 3 căni.
Transferați lichidul într-o cratiță grea și aduceți la fierbere. Într-un castron mic, amestecați amestecul de unt de arțar rezervat cu făină pentru a forma o pastă și amestecați în bulion. Se amestecă cimbru, frunze de dafin și coniac de mere. Se fierbe până se reduce și se îngroașă ușor. Condimentează cu sare și piper după gust.