Maple-Bacon Vafe Coace
Maple-Bacon vafe coace este un fără gluten mâncare de dimineață. Această rețetă face 8 porții cu 422 calorii, 10g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Dacă aveți lapte, gălbenușuri de ou, vafe și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sandwich cu vafe cu Bacon-banane cu unt de arahide și sirop de arțar, Cupcakes cu pâine de porumb cu slănină de arțar cu glazură de arțar garnisite cu slănină, și Stea de vafe fructate cu cremă de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți ușor vasul de copt din sticlă de 10x6 inci (1 1/2 litru) cu spray de scurtare sau de gătit.
Răspândiți bucățile de vafe într-un strat uniform pe foaia de cookie-uri negrasă.
Coaceți 15 minute sau până când sunt crocante.
Creșteți temperatura cuptorului la 191°.într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou, sarea, laptele, frișca, siropul de arțar și vanilia cu biciul până se combină bine. Se amestecă cu grijă bucățile de vafe și slănină până se acoperă uniform.
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute până la 1 oră, amestecând la fiecare 10 până la 15 minute.
Se toarnă amestecul în vasul de copt; apăsați în jos cu spatele lingurii. Acoperiți bine cu folie.
Coaceți 50 până la 60 de minute, îndepărtând folia în ultimele 10 minute de coacere, până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Ungeți blatul cu unt topit.
Tăiați în pătrate; serviți cald.