Manicotti umpluți cu cârnați cu sos de roșii uscat la soare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Manicotti umpluți cu cârnați cu sos de roșii uscat la soare. Această rețetă face 7 porții cu 841 calorii, 42G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.38 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați sos de paste de roșii uscate la soare, apă, coji de paste manicotti și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Răspândiți 1 cană de sos de paste în vas. Pentru sosul rămas în borcan, adăugați apă și amestecați bine.
Tăiați legăturile de cârnați pe jumătate pe lungime; îndepărtați carcasele. Formați fiecare bucată de cârnați în rulou; chestii în coajă de paste nefierte.
Așezați cojile umplute pe sos în vas.
Se toarnă amestecul de sos de paste rămas peste coji.
Acoperiți bine cu folie; coaceți 1 oră 20 de minute.
Se presară cu mozzarella și parmezan; coaceți neacoperit cu 10 minute mai mult sau până când brânzeturile sunt topite și pastele sunt fragede.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.