Carne de vită măcinată și roșii Manicotti ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 706 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,12 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, conserve de roșii, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este destul de bun. Încercați Manicotti De Vită Măcinată Cu Brânză, Tigaie De Vită Măcinată Cu Roșii De Vinete, și Glisoare de roșii uscate la soare și carne de vită măcinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
2
Scurgere.
3
Procesați sosul de roșii și roșiile tăiate cubulețe într-un blender 20 de secunde sau până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Gătiți carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecând până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz. Se amestecă condimentele italiene uscate, sare, piper, semințe de fenicul, cremă de brânză, brânză ricotta și 2 căni de brânză mozzarella. Lingură în coji de manicotti; aranjați cojile umplute într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Brânză Ricotta
Scoici Umplute
Cremă De Brânză
Semințe De Fenicul
Carne De Vită Măcinată
Manicotti
Piper
Coji De Paste
Carne
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Se toarnă amestecul de roșii peste coji; se presară cu restul de 2 căni de brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Coji De Paste
Tomate
6
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când brânza este topită și cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Lăsați caserola să stea cu 10 minute înainte de servire.
8
Se presară deasupra cu pătrunjel proaspăt tocat, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Proaspăt
9
Notă: caserola poate fi asamblată și înghețată până la 1 lună. Decongelați la frigider peste noapte; coaceți, acoperit, la 350 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute sau până când brânza este topită și cu bule. Dacă preferați o caserolă mai mică, utilizați vase de copt de 2 (11 - x 7 inci). Procedați conform instrucțiunilor.