Manicotti cu spanac peste noapte
Manicotti cu spanac peste noapte este un fel principal care servește 7. O porție conține 373 de calorii, 23 g de proteine și 15 g de grăsimi. Pentru 1,73 USD per porție, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită sare, parmezan, pudră de usturoi și piper. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 83%. Acest scor este super. Manicotti cu spanac, Manicotti cu spanac și Manicotti cu spanac sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați brânza ricotta, spanacul, 1 cană brânză mozzarella, 1/4 cană brânză parmezan, albușuri, pătrunjel, sare, ceapă praf, piper și usturoi.
Combinați sosul de spaghete și apa; se întinde 1 cană într-un 13 inchi neuns. x 9-in. vas de copt. Umpleți coji de manicotti nefierte cu amestec de ricotta; aranjați peste sosul de roșii. Acoperiți cu sosul rămas. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
Presărați restul de mozzarella și brânza de parmezan.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 40-45 de minute sau până când se încălzește.