Mango Salsa Somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 408 calorii, 35g de proteine, și 22g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.82 pe portie. Un amestec de coriandru, usturoi, fripturi de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt Somon cu Salsa de Mango, Somon la grătar cu Salsa de Mango, și Somon la grătar cu Salsa de Mango.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul cuptorului. Tapetați o tigaie pentru pui cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
Cuptor
Folie De Aluminiu
2
Fripturi de somon Broil pe tigaie pregătit 12 minute, sau până când ușor sub formă de fulgi cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu și sotati ceapa până se înmoaie. Se amestecă usturoiul, roșiile și coriandrul. Gatiti pana se incalzeste, 1 pana la 2 minute si scoateti-l de pe foc.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.