Mango-Radicchio Caprese cu vinetă de busuioc
Mango-Radicchio Caprese cu vinetă de busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 166 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă 98 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți busuioc plus 8 frunze de busuioc, oțet balsamic, frunze de radicchio și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Mango-radicchio Caprese cu vinetă de busuioc, Mango-radicchio Caprese cu vinetă de busuioc, și salată de rucola Caprese cu vinetă de busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați busuiocul tocat, uleiul și oțetul în miniprocesor până când cea mai mare parte a busuiocului este curățată. Se condimentează cu sare și piper.
Suprapuneți radicchio, Mango, brânză și frunze de busuioc pe farfurii.
Serviți, trecând vinaigretul rămas.
Salata din imagine a fost făcută cu radicchio tardivo superb, dar radicchio Chioggia standard (rotundă) sau Treviso (asemănătoare andivei) funcționează la fel de bine.
Per porție: Calorii 304, 20g grăsimi (7G saturate), 23mg colesterol, 86mg sodiu, 18g carbohidrați, 2G fibre, 13g proteine
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "