Mango Pui Kabobs
Mango pui Kabobs este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 329 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, rădăcină de ghimbir, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Rețete similare includ Pui Mango Kabobs, Gratar Chili Lime pui Kabobs cu Mango Salsa, și Aripi de pui Mango Habanero cu iaurt Curry Mango Dip.
Instrucțiuni
Într-un recipient puțin adânc, amestecați uleiul de măsline, rădăcina de ghimbir, sucul de lămâie, sucul de portocale, zahărul brun și zahărul alb.
Așezați pieptul de pui în amestec și marinați cel puțin 30 de minute la frigider.
Preîncălziți grătarul la foc mare. Condimentați puiul cu sare și, alternativ, filetați puiul și mango pe frigarui. Aruncați marinada.
Așezați frigarui pe grătar și gătiți 15 minute, întorcându-vă să gătiți pe toate părțile, până când sucurile de pui se limpezesc.