Mango Muștar Somon

Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Somonul de muștar Mango ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 390 calorii, 36g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână muștar măcinat cu piatră, ulei de semințe de struguri, mango și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mango, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Somon de usturoi muștar copt cu sos de muștar miere, Ingredientul Secret (Chutney De Mango): Somonul De Mango "Tandoori" , și Mango-muștar Crock Pot Wings #10daysoftailgate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pureați mango și muștar într-un blender și transferați amestecul într-un recipient superficial, cum ar fi o farfurie de plăcintă. Condimentează somonul cu sare și piper negru.
Încălziți uleiul de semințe de struguri la foc mediu-mare într-o tigaie mare. Înmuiați somonul în amestec de mango/muștar și acoperiți cu pesmet. Când uleiul începe să strălucească, sotati somonul lăsând netulburat în primele 4 minute pentru a permite condimentelor să se integreze în suprafața peștelui și pentru a permite procesului de caramelizare să înceapă pentru a preveni "crustarea" stratului de acoperire. Când vedeți că marginile încep să devină aurii, răsturnați fileurile și gătiți cealaltă parte în același mod.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte pentru a se găti sau se termină într-un cuptor preîncălzit la 325 de grade F, dacă este necesar.
Se transferă într-un vas de servit și se presară pătrunjel.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Maison l ' envoye Attache Pinot Noir cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Maison L ' Envoye Atașat Pinot Noir]()
Maison L ' Envoye Atașat Pinot Noir
Redolent de boysenberry și minerale pe nas, care se alătură cuișoare, podea de pădure, cola, piper negru subtil și note de stejar toasty pe cerul gurii. Aciditatea binevenită ridică și extinde aromele printr-un finisaj lung și mătăsos.