Mango Masala Scallop Frigarui
Reteta Mango Masala Scallop Skewers este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru $ 3.11 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 178 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, sos de soia, sos de soia chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 68 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Mango Masala Scallop Frigarui, Frigarui De Ciuperci-Scoici, și Spike Shrimp 'n' Scallop Skewers.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui în vin alb timp de 10 până la 15 minute.
Tăiați capătul alb al cepei verzi la lungimi de 3 inci.
Tăiați partea verde rămasă în șuvițe subțiri pentru garnitură, dacă doriți.
Filetați pe un bivol în următoarea ordine: scallop-parte albă de ceapă verde-mango, folosind 1 bucată din fiecare. Repetați încă 1 timp și apoi adăugați încă 1 scoică pentru a asigura mango-ul. Repetați cu frigarui rămase.
Se lasă să stea 10 până la 20 de minute la frigider.
Periați ușor frigarui pe fiecare parte cu ulei de salată și condimentați după gust cu sare și piper.
Așezați pe un grătar preîncălzit mediu-înalt și gătiți până când scoicile sunt doar fierte, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Garnisiți cu felii de ceapă verde și pene de var.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.