Mango Margarita

Mango Margarita
Mango Margarita ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 608 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru $ 8.27 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lichior de portocale, gheață, sifon de grapefruit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mango Margarita, Mango Margarita, și Mango Margarita.

Instrucțiuni

1
Întindeți pudra de chile într-un vas. Umeziți marginea unui pahar de margarita cu pană de var; înmuiați marginea în pudra de chile pentru a acoperi. Într-un blender, curățați mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pană De VarPană De Var
MargaritaMargarita
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați ingredientele rămase și amestecați până se omogenizează.
3
Se toarnă în pahar și se servește.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate6
Revista