Mango Flamba8
Mango Flambulcurbal necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 390 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cap la magazin și ridica ROM, Mango-firma coapte, zahăr turbinado, cum ar fi zahăr în, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Banane Flambe, Biscuit de mazare rosie cu Flamba de rom 4, și Au pluots? Flambe ' em pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați 2 laturi plate ale fiecărui mango cu un cuțit ascuțit, tăind longitudinal alături de groapă și tăind cât mai aproape de groapă, astfel încât carnea de mango să fie în 2 bucăți mari (rezervați fructele rămase pentru o altă utilizare). Faceți un model încrucișat cu un cuțit mic ascuțit, tăind fructele până la piele la intervale de 1/2 inch și având grijă să nu străpungeți. Prindeți fructele la ambele capete și întoarceți-le spre interior pentru a face partea cărnii convexă.
Aranjați fructele, cu pielea în jos, într-o tigaie mare de mică adâncime căptușită cu folie și presărați uniform cu 4 linguri de zahăr turbinado (total). Se fierbe la 5 inci de la căldură până când fructele se rumenesc (nu se vor rumeni uniform), aproximativ 5 minute. Aranjați fructele pe un platou mare.
Gatiti romul cu zaharul ramas intr-o cratita mica la foc moderat, amestecand, pana se dizolva zaharul.
Se ia de pe foc, apoi se aprinde cu grijă romul cu un chibrit de bucătărie și se toarnă, încă în flăcări, peste Mango cald.