Rețeta Mango BBQ ' D-pește-spadă la grătar este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 795 calorii. Pentru $6.56 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de grătar de mango, semințe de chimen proaspăt și măcinat, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce e bine. Încercați Pește-spadă ars cu salsa de mango, Pui la grătar Italian la grătar, și Tacos de pește-spadă înnegrit cu Salsa de avocado Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o cratiță mare și grea la foc mediu, adăugați uleiul și ceapa și amestecați. Apoi lăsați ceapa să se caramelizeze, fără a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați usturoiul și amestecați aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
3
Adăugați toate ingredientele rămase pentru sosul BBQ, aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți timp de 50 până la 60 de minute, amestecând ocazional, până când aveți puțin peste 3 căni de sos. Lăsați gros sau piure într-un blender sau robot de bucătărie. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Grătar
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Scoateți fripturile de pește-spadă din frigider și lăsați să stea 30 de minute la temperatura camerei înainte de a le găti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Pește-spadă
5
Pregătiți un grătar în aer liber pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Grătiți fripturile de pește-spadă timp de 3 până la 4 minute pe prima parte și 2 până la 3 minute pe a doua parte, până se rumenesc la exterior și se fierb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Pește-spadă
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
6
Transferați pe farfurii calde de servire și lingurați o parte din sosul de grătar mango în jurul peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Grătar
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Pește
7
Din bucătăria mea Key West: rețete și povești de Norman Van Aken și Justin Van Aken. Textul 2012 de Norman Van Aken; fotografii 2012 de Penny de Los Santos. Publicat în 2012 de Kyle Books.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.