Mandarin Fleacuri

Mandarin Fleacuri
Nevoie de o desert fără gluten, primar și vegetarian? Fleacurile mandarine ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 2. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 317 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime. Un amestec de portocale mandarine, papaya, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort de mandarină și mămăligă cu sirop de mandarină, Fleacuri De Afine, și Twix Fleacuri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți smântâna până începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați miere; bateți până se formează vârfuri rigide. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3
Așezați 1 lingură de papaya uscată în fiecare dintre cele două pahare de cocktail sau feluri de mâncare pentru desert; stratificați fiecare cu 1/4 cană de frișcă. Se acoperă cu portocale și papaya rămasă; dollop cu frisca rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Ananas ObișnuitAnanas Obișnuit
4
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista