Manchego Marinat
Manchego marinat necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 326 calorii, 11g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână crenguță de rozmarin, brânză manchego, măsline ni aroscoise și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Măsline marinate și Manchego, Mamaliga Manchego, și Cartofi Manchego pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați brânza în pene groase de 1/4 inch; aranjați într-un borcan de 1 litru.
Adăugați măsline. Aranjați cimbru pe marginea exterioară a borcanului; așezați rozmarinul în centrul borcanului. Umpleți borcanul cu ulei de măsline; capac. Se lasă la marinat la frigider timp de o săptămână.