Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Polentan brânzos. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 335 calorii. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați apă, pătrunjel cu frunze plate, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Brânză Moale Mamaliga, Mamaliga Cremoasa, Siropoasa, și Brânză Polentan și Gratin de șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți apa la fierbere într-o oală mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați sarea. Treceți treptat în făină de porumb. Reduceți căldura la minim și gătiți, amestecând des, până când amestecul se îngroașă și făina de porumb este fragedă, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Scoateți vasul de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați brânza, laptele, untul și pătrunjelul. Se amestecă până se topește untul și brânza. Condimentează cu sare și piper, după gust.