Mamaliga Moale Manioc
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Mămăliga moale de Manioc ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 3,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 242 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, roșii, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați Mămăligă Moale, Mămăligă Moale Cu Parmezan, și Mămăligă moale cu Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți oase de pește, coji de creveți, roșii, ceapă, ardei grași, crenguțe de coriandru, crenguțe de pătrunjel, suc de lămâie, sare, usturoi, pătlagină și apă la fierbere într - o oală de 5 până la 6 litri, apoi reduceți focul și fierbeți stocul, neacoperit, până când lichidul se reduce la aproximativ 4 căni (legumele vor emana lichid pe măsură ce gătesc), aproximativ 25 de minute.
Se toarnă stocul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare, aruncând solidele.
Dacă există mai mult de 4 căni, fierbeți până se reduce; dacă este mai puțin, adăugați apă. Dacă utilizați stoc imediat, aduceți la fierbere într-o oală curățată; în caz contrar, se răcește, neacoperit, până se răcește complet, apoi se acoperă.
Adăugați făina de manioc într-un jet subțire în bulionul care fierbe, amestecând constant, apoi amestecați în sare. Reduceți căldura la moderat scăzută și gătiți, amestecând, 1 minut. Se amestecă ierburile tocate și se lasă să stea 2 minute.
Stocul poate fi răcit într-un recipient etanș până la 3 zile sau congelat 3 luni. Aduceți la fierbere înainte de a adăuga făină de manioc.