Mamaliga cremoasa cu branza de capra cu Rago de ciuperci salbatice"t

Mamaliga cremoasa cu branza de capra cu Rago de ciuperci salbatice
O porție conține 617 calorii, 21g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă $3.45 pe portie se încadrează în bugetul dvs., mămăligă cremoasă de brânză de capră cu Rago de ciuperci sălbatice " T ar putea fi un spectaculos fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Dacă aveți mămăligă, smântână, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Amestec de ciuperci sălbatice cu mămăligă cremoasă cu brânză de capră, Cupe cremoase de ciuperci sălbatice și brânză de capră, și Ragout De Ciuperci Sălbatice Peste Mămăligă Cremoasă.

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 căni de apă și 1 lingură de sare la fiert într-o cratiță grea sau cuptor olandez. Unul care păstrează multă căldură în pereții săi este ideal. Acest lucru va asigura o gătire foarte uniformă (mai puține bucăți în acest fel). Odată ce apa fierbe, reduceți focul la minim și adăugați mămăliga cu boabe de curs, amestecând foarte încet amestecul în mod constant pe măsură ce turnați. Odată adăugată toată mămăliga, continuați să amestecați și să bateți. Cu cât amestecați mai mult, cu atât veți obține o textură mai bună. Când sunteți încrezător că nu există bulgări, puteți înceta să amestecați și lăsați mămăliga să gătească ușor. Acesta va bule și blurb ca lava topită. Ceea ce este un motiv foarte bun pentru a folosi o tigaie mare (mai puțină mizerie în acest fel). Continuați să gătiți mămăliga la foc foarte mic încă 30-40 de minute. Nu uitați să o amestecați la fiecare câteva minute pentru a găti uniform mămăliga și a nu se lipi. Chiar înainte de a fi gata de servire, adăugați lb de brânză de capră. Se amestecă până când brânza s-a topit și este bine încorporată. Între timp, pregătiți ciupercile. Am folosit un amestec de ciuperci sălbatice cărnoase, inclusiv: cremini, porcini, portobello, shitake și etc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Tăiați-le în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii de diferite dimensiuni și forme. Știu că am mai spus asta, dar îmi place foarte des o varietate de texturi în rețetele mele. Într-o tigaie mare de prăjit sau saut, se încălzește aproximativ o cană de ulei de măsline la foc mediu. Odată ce uleiul este destul de fierbinte, adăugați suficient de ciuperci pentru a forma un singur strat. Nu toate ciupercile se vor potrivi și acesta este un lucru bun. Condimentează-le cu mai multă sare și puțin piper și lasă-le să se rumenească. Nu le mișcați încă în jurul tigaiei. Încercați să obțineți o parte maro crocantă pe aceste ciuperci. Odată ce acest lucru este realizat, adăugați restul de ciuperci și amestecați-le bine. Acest lucru va ajuta la realizarea multiplelor texturi pe care le-am menționat mai devreme. Apoi adăugați 4 căței de usturoi tocate și 2 sau 3 crenguțe de oregano. Continuați să gătiți ciupercile. Vor elibera puțin lichid și vor părea puțin prea apoase. Continuați să le gătiți după acest punct până când lichidul s-a evaporat. Frunzele de oregano ar fi trebuit să cadă în mare parte de pe tulpini până acum, astfel încât să puteți îndepărta și arunca tulpinile lemnoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați o păpușă mare de smântână. Chiar înainte de servire gustați mămăliga pentru condimentare. Poate fi necesar să adăugați și puțină apă. Uneori devine puțin prea gros. Vrei o textură foarte cremoasă. Lingurați mămăliga în boluri sau pe farfurii. Completați-l cu o cantitate bună de Rago de ciuperci sălbatice"T" și garnisiți cu puțin mai mult oregano proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano ProaspătOregano Proaspăt
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista