Nevoie de o desert vegetarian? Plăcinta cu piersici a mamei Thornton ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,33 USD pe porție. O porție conține 597 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime. Un amestec de făină, suc de lămâie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. 85 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Mama Thornton ' s Peach Pie, Plăcintă Cu Piersici De Modă Veche, și Bunica Thornton ' s Pecan Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Nota bucătarului: puteți crește cantitatea de zahăr la 1 1/4 căni, în funcție de dulceața piersicilor. Piersicile de vară de vârf vor avea nevoie doar de 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Zahăr
2
Pentru crustă: într-un robot de bucătărie, combinați făina, zahărul, sarea și untul rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Pulsați procesorul până când amestecul seamănă cu nisipul fin.
4
Scoateți capacul și adăugați apa cu gheață în amestec. Rulați procesorul doar până când amestecul se rostogolește într-o minge mică. Dacă amestecul este puțin uscat, adăugați mai multă apă cu gheață cu lingura până se reunește. Adunați aluatul într-o bilă. Cu un răzuitor de bancă sau cuțit, împărțiți amestecul uniform în jumătate. Formați fiecare jumătate într-un disc. Înfășurați fiecare disc în folie de plastic și răciți cel puțin 30 de minute. În acest moment puteți păstra aluatul învelit la frigider câteva zile sau congelați pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Aluat
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De Aluat
Folie De Plastic
Cuțit
5
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Făinați sucitorul și întindeți 1 crustă de plăcintă până la aproximativ o rundă de 12 inci și drapați peste o placă de plăcintă canelată de 9 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
7
Întindeți cealaltă crustă de plăcintă la aproximativ o rundă de 10 inci și tăiați-o în benzi de 1 inch cu un tăietor de pizza canelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Stropi Colorate Sau Puncte Mici
8
Pentru umplutură: curățați și tăiați piersicile în felii groase de 1/4 inch (ar trebui să aveți aproximativ 7 căni) și aruncați cu sucul de lămâie și extractul de migdale într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Suc De Lămâie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Bateți făina, zahărul, scorțișoara, nucșoara și sarea într-un alt bol, asigurându-vă că nu există bulgări. Se amestecă amestecul de făină în piersici și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
10
Se toarnă piersicile în crusta de plăcintă. Se împrăștie cu bucățile de unt. Sus cu benzile de zăbrele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Unt
11
Îndepărtați orice făină de sub zăbrele pentru a vă asigura că se sigilează bine. Crimpați marginile pentru a sigila. Bateți oul cu 1 linguriță de apă și periați zăbrelele și marginile cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Ouă
12
Introduceți cuptorul și coaceți timp de 10 minute, apoi coborâți focul la 350 de grade F și coaceți până când crusta se rumeneste, cu aproximativ 50 de minute mai mult. Dacă marginile se rumenesc prea repede, acoperiți-le cu benzi de folie de aluminiu cam la jumătatea coacerii. Se răcește aproximativ 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick