Mama ' s neglijent Joe umplute ardei
Mama ' s neglijent Joe umplute ardei necesită în jurul valorii de 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 5 și costă $2.37 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 419 calorii. Această rețetă este plăcută de 27 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sos de roșii, ardei grași și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Sloppy Joe Sliders, Caserola Sloppy Joe Pie – Fără Gluten, și Sloppy Joe Umplute Ardei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Se amestecă sosul de roșii și condimentele sloppy joe împreună într-un castron.
Tăiați fin 'carnea' utilizabilă din vârfurile îndepărtate ale fiecărui ardei gras roșu.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați bucățile de ardei roșu și usturoiul până se parfumează, 1 până la 2 minute.
Gatiti si amestecati carnea de vita macinata si 1/2 cana bulion de vita in amestecul de ardei rosu-usturoi pana cand carnea de vita macinata se rumeneste, 8-10 minute.
Scurgeți excesul de grăsime din carnea de vită măcinată gătită.
Adăugați orez instant, 1/2 cană bulion de vită și sos Worcestershire; se amestecă pentru a se combina. Se fierbe până când orezul devine fraged și absoarbe cea mai mare parte a lichidului, aproximativ 10 minute.
Adăugați aproximativ 1/2 cană din amestecul de sos de roșii, 1/2 cană parmezan, sare și piper negru în amestecul de vită; se amestecă pentru a se combina.
Puneți aproximativ jumătate din amestecul de sos de roșii rămas în fundul vasului de copt pregătit. Umpleți fiecare ardei gras roșu cu amestec de carne de vită măcinată; aranjați în vasul de copt. Puneți amestecul de sos de roșii rămas peste fiecare ardei gras. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura este gătită, aproximativ 25 de minute.
Presărați 1/2 cană de parmezan rămasă peste ardei.
Coaceți până când brânza se topește și se fierbe, încă aproximativ 10 minute.