Mama Pritchett ' s alune Oreo bile

Mama Pritchett ' s alune Oreo bile
Mama Pritchett ' s alune Oreo bile necesită despre 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. O porție conține 306 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați coaja de ciocolată, crema de brânză, cookie-urile oreo și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 15%. Încercați Cotlete de porc la grătar ale mamei Pritchett și Topping de mere-pere, Ren și om de zăpadă Oreo cookie bile + Oreo umplute cookie-uri, și Cheesecake cu alune și banane Oreo pentru rețete similare.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cookie-urile Oreo funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci ale madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista