Mama mea a crescut gogoși

Mama mea a crescut gogoși
Gogoșile crescute de mama ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 209 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Această rețetă este plăcută de 1020 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de scurtare a legumelor, zahărul cofetarilor, sarea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Gogoși Crescute, Gogoși Crescute, și Gogoși De Cartofi Crescuți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 1/2 cană de apă caldă într-un castron mic și se amestecă drojdia și 1 linguriță de zahăr. Lăsați amestecul de drojdie să stea până când formează un strat de spumă cremoasă deasupra, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Puneți scurtarea laptelui și a legumelor într-o cratiță mică la foc mediu-mic și gătiți până când scurtarea s-a topit și laptele are bule mici în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc.
4
Așezați 1/4 cană de zahăr și sarea în vasul de lucru al unui mixer mare și turnați laptele și scurtarea în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
5
Se amestecă la viteză mică doar pentru a dizolva zahărul; și lăsați amestecul să stea până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
6
Bateți amestecul de drojdie, ouăle și 1 cană de făină la viteză mică până se omogenizează. Bateți treptat în făina rămasă pentru a face un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
OuăOuă
7
Continuați să bateți aluatul la viteză mică până când aluatul părăsește părțile laterale ale bolului, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru bine făinată și frământați până la neted și elastic, încă 2 sau 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
9
Formați aluatul într-o bilă și puneți-l într-un castron mare uns. Ungeți partea superioară a aluatului și acoperiți vasul cu hârtie cerată. Puneți vasul într-un loc cald; lăsați aluatul să crească până la dublarea dimensiunii, 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Puneți aluatul și întindeți-l pe o suprafață de lucru înmuiată la 1/2 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
RolaRola
11
Tăiați gogoșile din aluat cu un tăietor rotund de gogoși de 3 1/2 inci cu un tăietor mai mic de 1 inch în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
NuciNuci
12
Lăsați gogoșile să se ridice pe suprafața de lucru până când sunt foarte ușoare și pufoase, 40 de minute până la 1 oră.
13
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
14
Ridicați ușor și aruncați gogoșile în uleiul fierbinte, lucrând în loturi mici de 2 sau 3 la un moment dat și gătiți până când gogoșile devin maro auriu deschis, întorcându-se o dată, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
15
Scurgeți gogoșile pe prosoape de hârtie pentru a absorbi uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
16
Într-un castron, amestecați 1 lingură de apă caldă și extract de vanilie și amestecați zahărul cofetarilor pentru a face o glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
17
Întindeți un strat subțire de glazură peste gogoșile calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista