Mama mea a crescut gogoși
Gogoșile crescute de mama ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 209 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Această rețetă este plăcută de 1020 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de scurtare a legumelor, zahărul cofetarilor, sarea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Gogoși Crescute, Gogoși Crescute, și Gogoși De Cartofi Crescuți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 1/2 cană de apă caldă într-un castron mic și se amestecă drojdia și 1 linguriță de zahăr. Lăsați amestecul de drojdie să stea până când formează un strat de spumă cremoasă deasupra, 5 până la 10 minute.
Puneți scurtarea laptelui și a legumelor într-o cratiță mică la foc mediu-mic și gătiți până când scurtarea s-a topit și laptele are bule mici în jurul marginii.
Așezați 1/4 cană de zahăr și sarea în vasul de lucru al unui mixer mare și turnați laptele și scurtarea în vas.
Se amestecă la viteză mică doar pentru a dizolva zahărul; și lăsați amestecul să stea până se încălzește.
Bateți amestecul de drojdie, ouăle și 1 cană de făină la viteză mică până se omogenizează. Bateți treptat în făina rămasă pentru a face un aluat moale.
Continuați să bateți aluatul la viteză mică până când aluatul părăsește părțile laterale ale bolului, 2 până la 3 minute.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru bine făinată și frământați până la neted și elastic, încă 2 sau 3 minute.
Formați aluatul într-o bilă și puneți-l într-un castron mare uns. Ungeți partea superioară a aluatului și acoperiți vasul cu hârtie cerată. Puneți vasul într-un loc cald; lăsați aluatul să crească până la dublarea dimensiunii, 1 până la 1 1/2 ore.
Puneți aluatul și întindeți-l pe o suprafață de lucru înmuiată la 1/2 inch grosime.
Tăiați gogoșile din aluat cu un tăietor rotund de gogoși de 3 1/2 inci cu un tăietor mai mic de 1 inch în centru.
Lăsați gogoșile să se ridice pe suprafața de lucru până când sunt foarte ușoare și pufoase, 40 de minute până la 1 oră.
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 350 grade F (175 grade C).
Ridicați ușor și aruncați gogoșile în uleiul fierbinte, lucrând în loturi mici de 2 sau 3 la un moment dat și gătiți până când gogoșile devin maro auriu deschis, întorcându-se o dată, aproximativ 2 minute.
Scurgeți gogoșile pe prosoape de hârtie pentru a absorbi uleiul.
Într-un castron, amestecați 1 lingură de apă caldă și extract de vanilie și amestecați zahărul cofetarilor pentru a face o glazură.
Întindeți un strat subțire de glazură peste gogoșile calde.