Gogoșile crescute de mama ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 209 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Această rețetă este plăcută de 1020 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de scurtare a legumelor, zahărul cofetarilor, sarea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Gogoși Crescute, Gogoși Crescute, și Gogoși De Cartofi Crescuți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă 1/2 cană de apă caldă într-un castron mic și se amestecă drojdia și 1 linguriță de zahăr. Lăsați amestecul de drojdie să stea până când formează un strat de spumă cremoasă deasupra, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Puneți scurtarea laptelui și a legumelor într-o cratiță mică la foc mediu-mic și gătiți până când scurtarea s-a topit și laptele are bule mici în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc.
4
Așezați 1/4 cană de zahăr și sarea în vasul de lucru al unui mixer mare și turnați laptele și scurtarea în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Zahăr
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
5
Se amestecă la viteză mică doar pentru a dizolva zahărul; și lăsați amestecul să stea până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
6
Bateți amestecul de drojdie, ouăle și 1 cană de făină la viteză mică până se omogenizează. Bateți treptat în făina rămasă pentru a face un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Ouă
7
Continuați să bateți aluatul la viteză mică până când aluatul părăsește părțile laterale ale bolului, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru bine făinată și frământați până la neted și elastic, încă 2 sau 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
9
Formați aluatul într-o bilă și puneți-l într-un castron mare uns. Ungeți partea superioară a aluatului și acoperiți vasul cu hârtie cerată. Puneți vasul într-un loc cald; lăsați aluatul să crească până la dublarea dimensiunii, 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Puneți aluatul și întindeți-l pe o suprafață de lucru înmuiată la 1/2 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
Rola
11
Tăiați gogoșile din aluat cu un tăietor rotund de gogoși de 3 1/2 inci cu un tăietor mai mic de 1 inch în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Nuci
12
Lăsați gogoșile să se ridice pe suprafața de lucru până când sunt foarte ușoare și pufoase, 40 de minute până la 1 oră.
13
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
14
Ridicați ușor și aruncați gogoșile în uleiul fierbinte, lucrând în loturi mici de 2 sau 3 la un moment dat și gătiți până când gogoșile devin maro auriu deschis, întorcându-se o dată, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
15
Scurgeți gogoșile pe prosoape de hârtie pentru a absorbi uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
16
Într-un castron, amestecați 1 lingură de apă caldă și extract de vanilie și amestecați zahărul cofetarilor pentru a face o glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Extract De Vanilie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
17
Întindeți un strat subțire de glazură peste gogoșile calde.