Mama lui Yev pâine dip
Scufundarea pâinii mamei Yev ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8 și costă 1,2 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 430 calorii, 15g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Dacă aveți la îndemână pudră de ceapă, brânză elvețiană, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, care nu este atât de super. Încercați Pâinea cu banane a mamei, Nu-i pâinea cu banane a mamei, și Pansamentul de pâine de porumb al mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-o farfurie medie sau într-un castron sigur pentru cuptor, amestecați maioneza, crema de brânză, brânza elvețiană, pudra de ceapă, praful de usturoi și migdalele.
Coaceți timp de 10 minute în cuptorul preîncălzit sau până când se topește bine, dar nu se rumenesc. În timp ce răspândirea este în cuptor, tăiați un cerc mare în partea superioară a pâinii pumpernickel și îndepărtați interiorul, lăsând o pernă de pâine de 1 inch căptușind marginile.
Tăiați bucățile de pâine din interior în cuburi pentru a le folosi pentru scufundare.
Când scufundarea este topită, se toarnă în vasul de pâine și se servește. Dacă nu serviți imediat, îl puteți încălzi din nou în cuptorul cu microunde timp de un minut sau două.