Mama Gunn ' s Lira tort
Tortul de lire al mamei Gunn ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1011 calorii, 12g de proteine, și 53G de grăsime per portie. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână scurtare, extract de lămâie, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort de lire Mama Mac lui Bundt, Crema de brânză a mamei tort de lire ... și un cadou, și Makeover Mama Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub canelat de 9 inci (cum ar fi un Bundt XV).
Amestecați făina, praful de copt și sarea împreună într-un bol; Cerneti amestecul de faina de doua ori intr-un bol separat. Unt de cremă, scurtare și zahăr într-un alt castron mare până se omogenizează; amestecați ouăle și laptele în amestec cremă până când sunt bine combinate.
Amestecați treptat făina în ingrediente umede pentru a face un aluat neted; amestecați extractele de lămâie și vanilie în aluat. Continuați să amestecați până când nu sunt vizibile granule de zahăr.
Se toarnă aluatul în tava de tub pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când partea de sus este elastică și tortul este așezat în centru, aproximativ 90 de minute.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie până când părțile se separă de tigaie; întoarceți-vă pe un suport pentru a termina răcirea.