Mama-friptura de ardei a mamei

Mama-friptura de ardei a mamei
Mama-friptura de ardei a mamei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 240 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de apă, ceapă, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul alb, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este perfect pentru ziua valentin. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Orezul spaniol al mamei, Mama mea e cel mai bun Meat Loaf, și Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți și amestecați ardeii verzi și roșii până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți ardeii din tigaie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Așezați fâșiile de friptură în tigaie cu ceapa rasă și gătiți și amestecați aproximativ 10 minute, până când friptura se rumeneste uniform și nu mai este roz în interior. Întoarceți ardeii fierți în tigaie și amestecați roșiile, apa și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se presară sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
5
Se fierbe la foc mic timp de 45 de minute până la 1 oră, amestecând ocazional, până când friptura este fragedă și sosul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista