Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați plăcinta de piersici preferată a mamei. Această rețetă servește 12 și costă 36 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 141 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți amidon de porumb, zahăr brun, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Încercați Jiffy Peach Cobbler – un cizmar puteți face oricând, fie cu piersici proaspete sau magazin cumparat, Cizmarul Nostru Preferat De Fructe De Pădure, și Vechi De Modă Piersic Cizmar (Aka Piersic Puzzle) pentru rețete similare.
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.