Mama e ușor de fasole coace

Mama e ușor de fasole coace
Mama lui Bean Bean Bake ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 457 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sare, fasole extraordinară din nord și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Easy Slice ' n ' Bake vanilie fasole Crăciun Cookie-uri de zahăr w / Buttercream biciuit, Orez spaniol al mamei, și Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sortează fasolea și clătește cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
2
Puneți fasolea într-o cratiță mare; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Se aduce la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să stea timp de 1 până la 4 ore sau până când fasolea se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
5
Întoarceți fasolea la tigaie. Acoperiți cu apă proaspătă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scurgeți, rezervați lichid.
7
Combinați fasolea, 1 cană lichidă și ingredientele rămase într-un 2-1/2-qt uns. vas de copt. Se acoperă și se coace la 350 de ore timp de 1-1/4 ore sau până când boabele sunt fragede, amestecând ocazional (adăugați lichid rezervat suplimentar, dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista