Makeover Tort Fudge
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Fudge Makeover. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 269 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 47 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, chipsuri de ciocolată semidulce, zahăr de cofetari și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Makeover Marmorat Portocaliu Fudge, Makeover Unt De Arahide Fudge, și Makeover Rocky Road Fudge Negrese.
Instrucțiuni
Așezați albușurile de ou într-un castron mic; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Înveliți un 9-in. tigaie cu springform cu spray de gătit.
Așezați tigaia pe o foaie de copt; deoparte. Într-o cratiță mică, topiți chipsurile de ciocolată și untul la foc mic, amestecând constant.
Se ia de pe foc; se lasă deoparte să se răcească ușor.
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou la viteză mare timp de 3 minute sau până când sunt groase și de culoare lămâie. Bateți treptat zahărul brun. Bateți în mâncarea pentru copii, cafea și amestecul de ciocolată rezervat.
Combinați făina, sarea și scorțișoara; bateți treptat în amestecul de ciocolată. Cu bătăile curate, bateți albușurile de ou și smântâna de tartru la viteză mare până se formează vârfuri rigide; pliați în aluat.
Răspândiți uniform în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 de minute timp de 40-50 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese cu firimituri umede. Se răcește timp de 15 minute înainte de a îndepărta părțile laterale ale tigaiei. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Pentru înghețare, într-un castron mic, bateți untul, cacao, laptele și vanilia până se omogenizează. Bateți treptat în zahărul cofetarilor. Frost top de tort. Refrigerați resturile.